Nieuw schandaal uitgelekt over de Meilandjes: dochter Maxime Meiland aangeklaagd Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Nieuw schandaal uitgelekt over de Meilandjes: dochter Maxime Meiland aangeklaagd

Nieuw schandaal uitgelekt over de Meilandjes: dochter Maxime Meiland aangeklaagd

De familie Meiland kwam de laatste tijd wel vaker in het oog van een mediastorm terecht. Het ene schandaal volgde het andere op, mede dankzij de biografie van hun voormalige huisvriendin Caroline Van Eeden. Maar daar wordt nu opnieuw een schepje bovenop gedaan. Er worden zelfs stappen ondernomen tegen jongste dochter Maxime Meiland.

Onlangs bracht Maxime Meiland haar biografie ‘Maxime - Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig!’ uit. Daarin schreef de realityster onder andere over hoe ze op vijftienjarige leeftijd door een ex-gevangene verkracht werd in de bosjes. “Ik was zo bang dat ik helemaal verstijfde en niks kon doen”, klonk het onder meer. Maar nu wordt de Nederlandse ervan beschuldigd gelogen te hebben.

Haar vermeende verkrachter liet voor het eerst van zich horen en kwam in de Nederlandse Story met zijn versie van de feiten naar buiten. Volgens hem klopt er helemaal niets van het verhaal dat Maxime verkracht werd. “Maxime en ik hebben seks gehad in de bosjes, maar de manier waarop dat in het boek is beschreven, is fictie. Dat was geen verkrachtingssituatie”, beweert hij.

Smaad en laster

Daarom heeft de persoon in kwestie Maxime nu aangeklaagd voor smaad en laster. Hij eist bovendien dat haar boek uit de rekken wordt gehaald. “Pas als alle passages waarin mijn cliënt valselijk beschuldigd wordt naar waarheid zijn aangepast, mag het boek weer verkocht worden”, reageert zijn advocaat Peter Schouten in het Algemeen Dagblad. Er wordt ook een rectificatie in De Telegraaf en een materiële en immateriële schadevergoeding geëist. Maxime zelf liet voorlopig nog niet van zich horen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws