'K2 zoekt K3'-kandidaat waagt kans in populaire Amerikaanse zangwedstrijd Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'K2 zoekt K3'-kandidaat waagt kans in populaire Amerikaanse zangwedstrijd

'K2 zoekt K3'-kandidaat waagt kans in populaire Amerikaanse zangwedstrijd

Twee jaar geleden zorgde hij voor een van de meest opvallende passages in ‘K2 zoekt K3’, de wedstrijd waarin Julia Boschman als nieuwe K3’tje uit de bus kwam. Nu waagt de Nederlandse Ziggy zich aan verdere oorden om internationaal door te breken.

Ziggy Krassenberg trekt binnenkort naar de andere kant van de wereld om deel te nemen aan ‘American Idol’, ‘Idool’ bij ons. Dat heuglijke nieuws liet de Nederlandse zanger zelf weten op TikTok. “Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal begon”, schrijft hij bij zijn video, waarmee hij verwijst naar zijn deelname aan ‘Idols’, de Nederlandse versie van de talentenjacht. Daar schopte hij het helaas niet tot de liveshows.

Ook bij ‘K2 zoekt K3’ viel Ziggy na de eerste auditieronde al af. Met zijn felgekleurde haren en kledingstijl sprong de kandidaat toen meteen in het oog. Na de wedstrijd bracht hij nog het nummer ‘Suikerspin’ uit met finaliste Celester. Maar zijn internationale droom bleef kriebelen. Zo meldde de Nederlander zich eerder al aan voor ‘Britain’s Got Talent’ en probeert hij het nu te schoppen tot in de Verenigde Staten.

Zara Larsson

“Ik heb enkele maanden geleden ook eens een Instagram-live gedaan met zangeres Zara Larsson. We hebben toen samen gezongen en ze was echt weggeblazen. Nadien begon ze me zelfs te volgen… Dus wie weet wat er nog komt”, zei Ziggy onlangs nog in Het Laatste Nieuws. Maar hoe hij het ervan af zal brengen in de talentenshow, valt nog af te wachten. Ziggy’s auditie in ‘American Idols’ zal vanaf februari 2024 te zien zijn.

'K2 zoekt K3'-kandidaat waagt kans in populaire Amerikaanse zangwedstrijd
Ziggy in 'K2 zoekt K3' twee jaar geleden, Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws