Josje Huisman ontroert met wondermooie beelden van pasgeboren zoontje: "Schattigste baby ooit" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Josje Huisman ontroert met wondermooie beelden van pasgeboren zoontje: "Schattigste baby ooit"

Josje Huisman ontroert met wondermooie beelden van pasgeboren zoontje: "Schattigste baby ooit"

Josje Huisman is op 21 oktober de trotse mama geworden van een tweede zoontje: Dai Dai Saul. Op Instagram deelt het voormalige K3'tje nu enkele prachtige beelden van vlak na de geboorte en geeft ze ook een update over hoe het nu met haar kersverse gezinnetje gaat.

Josje Huisman en haar partner Leon Tanate mochten zopas hun eerste zoontje verwelkomen. Josje heeft ook al een zoontje uit haar relatie met Cle Gyimah, Kamari. Op Instagram deelde ze nu enkele hartverwarmende beelden van haar kersverse spruit.

"Dai is precies op de uitgerekende datum geboren! Blijkbaar is dat 1 op 80", steekt Josje van wal op Instagram. "De bevalling duurde in totaal ongeveer 9 uur en ik werd (ook tijdens zwangerschap) superfijn begeleid door de vroedvrouwen van Het Verloskundig Huys Zwolle. We waren voorbereid en superblij dat het wachten voorbij was!", aldus Josje.

Schattigste baby ooit

Ze heeft ook niets dan lovende woorden voor haar partner Leon. "Hij was de beste geboortepartner die ik me kon wensen; schoof bij elke pauze een appel onder m'n neus of een slok limonade. Ik heb z'n armen helemaal fijn geknepen. Het is wel intens zo'n bevalling, maar ook zo bijzonder!", klinkt het.

"Kamari kon ook niet wachten om z'n broertje te zien! We hebben deze week enorm genoten van onze kraamweek. Zo knus! Ik vind het natuurlijk de liefste en de schattigste baby ooit. En hij doet het supergoed!", aldus het voormalige K3'tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws