Hoogzwangere Josje Huisman deelt magnifieke beelden vlak voor bevalling: "Laatste loodjes" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Hoogzwangere Josje Huisman deelt magnifieke beelden vlak voor bevalling: "Laatste loodjes"

Hoogzwangere Josje Huisman deelt magnifieke beelden vlak voor bevalling: "Laatste loodjes"

Josje Huisman kan elk moment bevallen van haar tweede kindje. Op Instagram deelde het voormalige K3'tje nu ook nog enkele prachtige zwart-witfoto's van haar bolle buik.

Josje Huisman vond na haar stukgelopen relatie met Cle Gyimah, met wie ze ook een zoontje heeft, Kamari, vorig jaar opnieuw de liefde. Zo vormt de hoedenontwerpster al een tijdje een koppel met Leon Tanate, een creatief directeur uit Zwolle.

Midden mei had het koppel zeer heuglijk nieuws te melden. Zo bevalt Josje normaal deze maand nog van hun eerste kindje samen. Dat wordt een zoontje. Intussen is Josje al aan het eind van haar zwangerschap.

Oktoberbaby 

Op Instagram deelde ze nu ook enkele beelden van haar zwangere buik. De geboorte van Josjes en Leons zoontje zal alvast niet lang meer op zich laten wachten. "Bolle buik 2. Babyboy. Oktoberbaby. Laatste loodjes", schrijft ze in het onderschrift.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws