Frans en Mariska Bauer kondigen heel bijzonder nieuws aan: "Het is nogal wat" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Frans en Mariska Bauer kondigen heel bijzonder nieuws aan: "Het is nogal wat"

Frans en Mariska Bauer kondigen heel bijzonder nieuws aan: "Het is nogal wat"

De Nederlandse zanger Frans Bauer en zijn vrouw Mariska zullen binnenkort opnieuw te bewonderen zijn in hun eigen realityreeks. Dat nieuws werd bevestigd door AVROTROS nadat de Nederlandse tv-kenner Tina Nijkamp de tv-plannen onthulde.

Twintig jaar geleden waren Frans Bauer en zijn vrouw al te zien in hun eigen realityreeks 'De Bauers'. En blijkbaar krijgt die reeks nu een vervolg. "De opnames starten binnenkort", aldus Nijkamp.

Zo zouden Frans en zijn gezin vanaf begin volgend jaar opnieuw op de buis zijn. Deze keer zullen ook zijn vier zonen Christiaan (21), Jan (20), Frans Junior (18) en Lucas (14) te zien zijn in de realityreeks die verschijnt op NPO 1.

Cameramannen in huis

Eerder liet Frans Bauer al uitschijnen dat hij aan het nadenken was over het idee. "Ik wil mijn gezin geen druk opleggen. Destijds hadden we nog twee kinderen. Inmiddels zijn er twee bij. Het is nogal wat. Als je ‘s ochtends uit bed komt, dan zit de cameraman al te wachten op de zetel", klonk het toen. Maar de realityreeks blijkt er nu toch aan te komen. Of de reeks ook bij ons te zien zal zijn, is voorlopig nog niet geweten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws