Frans Bauer onthult jarenlang geheim: "Bauer is eigenlijk niet mijn echte naam" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Frans Bauer onthult jarenlang geheim: "Bauer is eigenlijk niet mijn echte naam"

Frans Bauer onthult jarenlang geheim: "Bauer is eigenlijk niet mijn echte naam"

Frans Bauer (49) heeft zopas een groot geheim onthuld op de Nederlandse televisie. Zo heet de Nederlandse zanger niet echt Frans Bauer. Hij verklapte ook zijn echte naam.

Frans Bauer is momenteel in Nederland te zien in het gloednieuwe programma 'Leven Zonder Letters'. Daarin volgt hij twaalf mensen die laaggeletterd zijn. Het is ook geen toeval dat Frans Bauer dat programma presenteert.

Zijn eigen ouders kunnen namelijk ook niet lezen of schrijven. En de laaggeletterdheid van zijn ouders had ook grote gevolgen voor de zanger zelf. Zo ging het mis toen zijn vader hem moest gaan aangegeven op het gemeentehuis.

Blind een kruisje gezet

"Mijn ma heet Van Doorn, dat stond ook ergens opgeschreven. Maar toen mijn pa voor de aangifte op het gemeentehuis was, durfde hij niet te zeggen dat hij niet kon lezen en dus niet snapte wat daar allemaal op dat formulier stond. Die heeft gewoon blind een kruisje gezet. Dus werd het formeel geen Bauer, maar Van Doorn." De zanger heet dus officieel niet Bauer, maar Van Doorn. "Ik heb daar nooit mee gezeten, ik ben gewoon later Bauer gaan gebruiken", aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws