Ex-K3'tje Josje Huisman bevallen van tweede kindje: "Wauw, wat een prachtige naam!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Josje Huisman bevallen van tweede kindje: "Wauw, wat een prachtige naam!"

Ex-K3'tje Josje Huisman bevallen van tweede kindje: "Wauw, wat een prachtige naam!"

Josje Huisman (37) is bevallen van haar tweede kindje. Dat heuglijke nieuws maakte het voormalige K3'tje zopas zelf bekend via Instagram.

Josje Huisman en haar partner Leon Tanate maakten midden mei bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Op 21 oktober was het zover. Zo mochten Josje en Leon een zoontje verwelkomen. Hij kreeg de bijzondere naam Dai Dai Saul Tanate.

"Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14.35 uur", schrijft Josje op Instagram bij enkele foto's van hun pasgeboren spruit. "Zo trots, verblijd en verwonderd zijn we van het hele proces, precies zoals we hoopten. We zijn weer lekker thuis aan het bekomen. Kamari (haar zoontje uit haar relatie met Cle Gyimah, red.) is een trotse broer die zijn broertje Dai Dai veel kusjes en aaitjes geeft (en auto’s). Liefs van ons."

Wondertje

Josje en Leon worden dan ook overladen met felicitaties. "Gefeliciteerd met jullie wondertje, prachtig", "Oh wat mooi, dikke proficiat!", "Wauw, wat geweldig! Van harte gefeliciteerd en veel geluk toegewenst!", "Gefeliciteerd en wat een prachtige naam" en "Proficiat! Speciale naam!", klinkt het onder meer in de reacties onder de liefdevolle kiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws