Echtgenote van Rob de Nijs (81) deelt emotioneel bericht over de zieke zanger Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Echtgenote van Rob de Nijs (81) deelt emotioneel bericht over de zieke zanger

Echtgenote van Rob de Nijs (81) deelt emotioneel bericht over de zieke zanger

Gemakkelijk zullen de feestdagen bij Rob de Nijs en zijn gezin niet zijn. Zij hebben er door de parkinson en verdere gezondheidsproblemen van de zanger sowieso al een zwaar jaar op zitten. Maar in deze periode maakt alle ellende gelukkig ook even plaats voor iets moois.

2023 was een bewogen jaar voor Rob de Nijs, die al een hele tijd aan parkinson lijdt, en zijn gezin. De Nederlandse zanger werd eind april opgenomen in een revalidatiecentrum nadat ademhalingsproblemen en longembolieën hem bijna fataal werden. Zijn vrouw, Jet de Nijs, moest zelfs mond-op-mondbeademing toepassen toen ze geen hartslag meer voelde. “Hij glipte tussen mijn vingers vandaan. Rob ademde niet meer. Dat was horror”, klonk het toen.

Dankzij nieuwe medische behandelingen is de gezondheid van de zanger intussen wat stabieler geworden. “Maar we leven in principe wel dag per dag”, zei zijn zoon Robbert daar onlangs over in het Nederlandse weekblad Privé. “Sinds het afscheid wat geen afscheid bleek, is elke dag dat hij er nog is een cadeautje en mooi meegenomen. Voor het einde hebben we, hoe gek dat ook klinkt, nu al gerepeteerd. Mijn vader is bijna op dat punt, maar hij is er nog”, aldus Robs zoon.

Let love rule

Maar nu kan het gezin hun zorgen even aan de kant parkeren. Rob de Nijs vierde op 26 december namelijk zijn 81ste verjaardag. Op Instagram stond zijn wederhelft even stil bij dit bijzondere moment. “81 kaarsjes op jouw taart. Ieder jaar houd ik meer van jou”, schrijft Jet bij een hoopvolle foto van een kaars. “Let love rule.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws