'De Slimste Mens'-revelatie Soundos El Ahmadi zwaar onder vuur in Nederland: dit is er aan de hand Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'De Slimste Mens'-revelatie Soundos El Ahmadi zwaar onder vuur in Nederland: dit is er aan de hand

'De Slimste Mens'-revelatie Soundos El Ahmadi zwaar onder vuur in Nederland: dit is er aan de hand

Soundos El Ahmadi heeft door haar deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld' het hart van elke Vlaming veroverd. Maar in Nederland krijgt de comédienne plots bakken kritiek te slikken.

Soundos El Ahmadi had maar drie afleveringen nodig om heel Vlaanderen voor haar te laten vallen. Zo waren de eerste speeldata van haar zaalshow 'Comeback Kid' meteen uitverkocht in Vlaanderen. Inmiddels staat de teller al op twintig zaalshows, waarvan er inmiddels al vijftien uitverkocht zijn.

"Dit heb ik in Nederland nog nooit meegemaakt", reageert Soundos daarop. In Nederland lijkt de comédienne dan ook niet zo populair als hier. Zo kreeg ze onlangs nog kritiek van komiek Youp van 't Hek. Hij is duidelijk geen fan van haar en liet duidelijk merken dat hij Soundos niét grappig vindt. Maar dat pikte Soundos uiteraard niet.

"Ze moet iets anders gaan doen"

"Het is onzekerheid bij hem. Dit soort cabaretiers waren vroeger vernieuwend. Maar nu ben ik degene die vernieuwend is. Alleen: ik lijk niet op hem en dus denkt hij automatisch dat ik z'n vijand ben. Laat mij maar gewoon doen en ga jij gewoon op pensioen. Jouw carrière is toch al lang gecremeerd", zei ze over Youp van 't Hek in de populaire avondshow 'De Avondshow met Arjen Lubach'. Maar die uitspraak van haar lokte opnieuw heel wat kritiek uit.

Zo kreeg de comédienne er flink van langs in het kijkcijferkanon 'Vandaag Inside', met presentator Wilfred Genee en gasten Johan Derksen en René van der Gijp. "Ze is niet grappig, ik vind haar echt niet goed. Wat ze gezegd heeft over Youp is ook erg goedkoop. Zo reageer je niet op kritiek. Hij heeft dus van haar gezegd dat hij nog nooit om haar heeft kunnen lachen. Wel, dat is volkomen terecht! Ze is ábsoluut niet leuk. Die moet iets anders gaan doen", klonk het. Gelukkig is Soundos hier in Vlaanderen wel nog steeds erg geliefd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws