André Hazes moet onverwacht serieuze opdoffer verwerken: "Dit is heel pijnlijk" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes moet onverwacht serieuze opdoffer verwerken: "Dit is heel pijnlijk"

André Hazes moet onverwacht serieuze opdoffer verwerken: "Dit is heel pijnlijk"

Nu André Hazes jr. weer op het goede pad is, leek een grote comeback een goede volgende stap. Dat beklonk de Nederlandse zanger deze maand nog met zijn nieuwe plaat ‘Op Mijn Lijf Geschreven’. Toch verloopt zijn terugkeer helemaal niet zoals gehoopt.

Op 25 november treedt André Hazes namelijk voor de negende keer op in de Rotterdamse concertzaal Ahoy, met zo’n 16.000 plaatsen. Maar de populaire zanger krijgt de tickets met moeite de deur uit. Hoewel producent MediaLane tevreden is over de kaartverkoop “voor het veld en de eerste ring”, moeten ze tegen alle verwachtingen in grove middelen inzetten voor de rest van de kaartjes.

Zo moet Hazes zijn concerttickets aan spotprijzen verkopen via acties en goedkope websites. Op vakantieveilingen.nl worden tickets voor de tweede ring zelfs voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs aangeboden. “Elk ticket dat zo wordt verkocht, is een noodgreep”, zegt een ervaren concertorganisator in het Nederlandse Algemeen Dagblad. “Voor een artiest als André Hazes, die in het verleden Ahoy wel gemakkelijk gevuld kreeg, is dit uitzonderlijk. Je ziet dit weliswaar vaker gebeuren, maar dan met beginnende of uitgerangeerde artiesten.”

Groot verlies

De concertorganisatoren zijn alvast benieuwd hoe de producent de schade gaat beperken. “Dit wordt hoe dan ook een verlies”, zegt één van hen. “Dit is een dure productie, om de kosten te drukken kun je ervoor kiezen om die wat uit te kleden. Maar dat gaat ten koste van de kwaliteit en de beleving.” Hoe dan ook, “dit is heel pijnlijk”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws